Нина ревнува заради годежа на Иън и Ники Рийд

18.01.2015 11:22 | Видян 3400 пъти

Нина ревнува заради годежа на Иън и Ники Рийд

Новината, че Иън Сомърхилдър и Ники Рийд са се сгодили покърти чаровната Нина Добрев и тя била напълни съсипана, издават нейни близки. Българката, която излизаше повече от две години с колегата си от „Дневниците на вампира” не можела да повярва, че той е предложил брак на бившата ѝ приятелка.

„Нина е съсипана заради годежа. Тя не може да повярва, че всичко това се случва толкова бързо. Тя беше шокирана, когато научи новината от общи приятели и просто клатеше глава с празен поглед. Тя знаеше, че Иън и Ники са луди един по друг, но дори не си е помисляла, че може да стигнат до сватба толкова бързо. Трудно ѝ е да го преглътне. Сложи маската и видимо се държи, сякаш не ѝ пука, но вътрешно умира”, призна източник пред HollywoodLife.com.

Сомърхолдър и Рийд излизат заедно едва от шест месеца. Наскоро звездата от „Здрач” се разведе със съпруга си и вече е свободна да узакони връзката си със синеокия красавец. От началото на годината тя носи два диамантени пръстена, но на дясната ръка. Пред приятели Рийд обяснила, че иска да запази щастливото събитие в тайна.

Сомърхолдър също в прав текст не е съобщил, че ще се жени, но по Нова година загатна във Фейсбук с думите: „Как посрещнах Нова година? Първата седмица от 2015 бе просто уау! Благодаря ви, че ми давате толкова сила, готови сме да сритаме няколко за*ника през първата седмица от 2015 и се готвим за страхотно бъдеще заедно, което започва сега”.

От обкръжението на Ники разкриха, че тя и Иън ще си кажат „да” през юни тази година и планират малко тържество с най-близки приятели и роднини.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !