Анистън и Джоли се сбогуваха с Оскар-ите

16.01.2015 16:55 | Видян 2654 пъти

Анистън и Джоли се сбогуваха с Оскар-ите

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли се появиха за пръв път в една зала в рамките на шест години. В сезона на филмовите награди двете диви тръпнеха в очакване да спечелят статуетка от церемонията „Изборът на критиците”. Уви, надеждите им бяха попарени.

Не само, че цяла вечер трябваше да избягват погледите си и да стоят далече една от друга, но и призовете им отидоха у други. Анистън се надяваше да бъде призната за най-добра актриса (за ролята си в Cake), но отличието ѝ грабна под носа Джулиан Мур (Все още Алис).

Джоли пък имаше шанса да бъде обявена от критиците за най-добър режисьор (Unbroken), ала в категорията ѝ победи Ричард Линклейтър. Анджи прие с достойнство загубата и дори се снима до победителя, докато Анистън почти се разплака, след като загуби от Мур. За щастие, тя си бе взела подкрепление в лицето на годеника си Джъстин Теру, който бе плътно до нея цяла вечер.

Брад не можа да придружи съпругата си, но тя не страдаше от липса на внимание. Джоли цяла вечер общуваше със свои колеги и успя да избегне сблъсъка с бившата на съпруга си успешно.

Разочарованията за двете актриси обаче не спряха дотук! Двете зведи се надяваха и на “Оскар”, но за тях той ще си остане само мечта. Номинациите за най-жадуваните филмови награди вече излязоха и нито Анджи, нито Джен са сред номинираните.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Няма коментари към тази новина !