Иън Сомърхолдър и Ники Рийд се сгодиха

16.01.2015 12:49 | Видян 2253 пъти

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд се сгодиха

Актьорите Иън Сомърхолдър и Ники Рийд се сгодиха. Това издаде близък до звездната двойка и добави, че щастливото събитие се е случило около коледните и новогодишни празници. „Случи се по празниците. Те споменаха, че ще се венчаят през юни. Много са развълнувани“, каза източникът.

26-годишната актриса съвсем наскоро се разведе с Пол МакДоналд и вече е свободна да узакони връзката си с Иън, с когото се среща от миналото лято. Ники бе засечена да носи два диамантени пръстена на дясната ръка, а причината е, че иска да запази новината за годежа си в тайна.

Рийд и Сомърхолдър не крият любовта си и многократно бяха засичани от папараци да си разменят мили жестове и целувки. Преди да започне връзката си със звездата от „Здрач“, Иън бе с Нина Добрев. Отношенията им продължиха повече от две години, но накрая тя го заряза. Една от причините бе възрастовата разлика. Младата Добрев искала постоянно да купонясва, докато 36-годишният актьор предпочитал повече да си стоят у дома.

чи се по празниците. Те споменаха, че ще се венчаят през юни. Много са развълнувани“, каза източникът.

26-годишната актриса съвсем наскоро се разведе с Пол МакДоналд и вече е свободна да узакони връзката си с Иън, с когото се среща от миналото лято.

Ники бе засечена да носи два диамантени пръстена на дясната ръка, а причината е, че иска да запази новината за годежа си в тайна.

Рийд и Сомърхолдър не крият любовта си и многократно бяха засичани от папараци да си разменят мили жестове и целувки. Преди да започне връзката си със звездата от „Здрач“, Иън бе с Нина Добрев.

Отношенията им продължиха повече от две години, но накрая тя го заряза. Една от причините бе възрастовата разлика.

Младата Добрев искала постоянно да купонясва, докато 36-годишният актьор предпочитал повече да си стоят у дома.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/zvezdi/2015/01/16/iyn-somyrholdyr-i-niki-riid-se-sgodiha.251438

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !