Мариана Векилска депресирана от външния си вид

14.01.2015 15:09 | Видян 2676 пъти

Мариана Векилска депресирана от външния си вид

Водещата от Би Ти Ви Мариана Векилска изгуби битката с килограмите. Журналистката е станала направо тройна, коментират зрителите на „Тази събота“ и „Тази неделя“.

„От няколко месец насам пълнее прогресивно, не се знае дали е заради здравословен проблем, или причината е друга, но и шефовете доста се притесняват за нея“, разкриха от екипа на телевизията пред „Всеки ден“. Мариана, която съвсем наскоро изпрати голямата си щерка Габи да учи в чужбина, изпитвала не малко неприятности в личния си живот, заради които не можела да пребори напълняването си. Напоследък тя и половинката й – радиоводещият Симеон Колев, се отчуждавали все повече.

Дори малкият им син Момчил усещал, че има проблеми у дома, и това се отразявало на поведението му. Детето предпочиталo компанията на баща си и открито правелo напук на Мариана, разказват близки на семейството.

Това още повече нагнетявало напрежението вкъщи, което карало журналистката да се затваря в себе си, да прекарва голяма част от свободното си време в пиене и ядене, без да излиза и без да тренира. Мариана все пак страшно се депресирала от външния си вид, още повече че навремето е била модел, преди да попадне в телевизията с конкурс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !