Тончо Токмакчиев остава на улицата

13.01.2015 12:54 | Видян 2031 пъти

Тончо Токмакчиев остава на улицата

След като още преди месеци, Тончо се раздели официално със съпругата си – куклената актриса Нели, заради младата си любовница Ани Михайлова, сега той е в центъра на тежък развод, който обещава да е повече от мъчителен и кървав, пише „Всеки ден“. Причината за това е, че жената на Тончо е направо бясна от този развой на събитията и е готова на всичко, за да си го върне тъпкано на своя неверен мъж. „След като близо 20 години ходих след него като вярно куче, пренебрегнах си кариерата заради него и му слугувах, сега да ме захвърли така заради една блондинка! О, всичко ще му взема“, заричала се Нели, която била напълно подкрепена от щерка им Таня, която въпреки че е вече голяма, била много обидена на баща си.

Нели и Токмакчиев развиваха през последните години общ бизнес с розово масло, като във фирмата, която основаха, са напълно равноправни по акции, но счетоводството се водило от Таня и тя отговаряла и за привличането на нови клиенти. Именно заради това сега иска да вземе половината бизнес на Тончо, ако не и целия, разкриват запознати. И не само това – Нели се зарекла да отнеме и апартамента на бургазлията. „Съдът ще е на нейна страна, защото именно тя се е грижила през годините за щерка им, а той дълго време я е лъгал и мамил“, коментират в светските среди.

Двамата с Ани Михайлова са любовници от години според слуховете из коридорите на БНТ. Блондинката съвсем съзнателно парадирала с факта, че не е коя да е, а метреса на шефа, и често изтъквала, че е несменяема на стола на водещата в „Шоуто на Канала“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !