Синът на Джеки Чан ще лежи 6 месеца за канабис

09.01.2015 12:41 | Видян 939 пъти

Синът на Джеки Чан ще лежи 6 месеца за канабис

Синът на звездата от кунг фу филмите Джаки Чан бе осъден в петък в Пекин на шест месеца затвор за притежание у дома си на около 100 грама канабис, предаде АФП. Актьорът и певец Джейси Чан, сега на 32 години, бе арестуван през август в китайската столица в компанията на популярния 23-годишен тайвански актьор Каи Ko. Двамата признаха пред полицията, че са употребили марихуана. Случаят предизвика голямото внимание на медиите и отекна силно в социалните мрежи.

По време на заседанието на съда в петък, продължило по-малко от час и половина, Джейси Чан се призна за виновен, съобщи съдът в изявление, публикувано в интернет. Скоро прокуратурата съобщи, че Джейси Чан е обвинен в "укриването на хора, с цел взимане на наркотици".

Синът на звездата от "Час пик" падна "жертва" на кампания, водена от китайското правителство срещу употребата на наркотици и проституцията. В тази кампания полицията не се поколеба да изложи публично заподозрените, със съдействието на официални китайски медии. Държавната телевизия CCTV показа Джейси Чан побелял и треперещ, когато цивилен полицай му показваше малки кутии с канабис. "Това са стари неща, от една или две години", промърмори той.

Бащата Джаки Чан е много популярен в континенталната част на Китай. По ирония на съдбата звездата на бойните изкуства в киното бе обявен през 2009 г. от Пекин за ... "посланик" на кампанията за борба с наркотиците.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Няма коментари към тази новина !