Сменят Салич със Симеонова

08.01.2015 15:11 | Видян 4917 пъти

Сменят Салич със Симеонова

От Нова тв най-накрая признаха: Ани Салич не става за водеща, не става и за журналист. Предаването й „Извън новините” беше свалено тихомълком в края на миналата година заради нисък рейтинг.
„Предаването още в самото начало беше замислено като пилотен проект. Не сме имали планове то да има няколко сезона”, заяви пресаташето на Нова тв Елица Георгиева пред медиите, напълно забравяйки анонса на медията при старта на токшоуто: „Ани Салич е решена да покаже не само живота на звездите от шоубизнеса, но и на тези, които стоят извън светлините на прожекторите. Идеята на „Извън новините” е да показва в последствие и живота на малките, обикновени хора и как се справят те с ежедневието си", гърмяха от телевизията за предаването при старта му през април 2014 г.

"Самата Ани Салич искаше да се пробва в тази роля, да има различен поглед. И остана доволна от постигнатото", обяснява още Георгиева. Дори скандалът не помогна за обявената за топ тв лице на хилядолетието Салич. Още преди „Извън новините” да стартира в ефир, Нели Хаджийска обяви: “Мирише ми на истинско творческо безсилие. “Новото” предаване в 80 % е тотален копи-пейст на добре познатото и обичано “Търси се”. Зрителят обаче не е толкова глупав и остава верен на оригинала. Не можеш да откраднеш чуждия успех и да успееш с него!”

Дали от „Търси се”, дали от „Ах, тези муцуни” или от „Един ден на...”, но „Извън новините” така и не покри претенциозните очаквания, с които го проводи в ефир Салич. Сега тв водещата, наричана вече от телевизионери „Мадам Провал” ще се пробва да съсредоточи усилията си върху новинарските емисии и „нови социални инициативи, на които е посланик”, както твърдят оттам. Тя стана лице на кампанията Reach For Change за социално предприемачество, която от 2015 г. навлиза в нов етап. Ще се занимава и с проекти на „Уницеф”, тъй като пък там се води посланик на добра воля.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !