Рожден ден събра Моника Валериева и Андреа

08.01.2015 11:36 | Видян 3292 пъти

Рожден ден събра Моника Валериева и Андреа

Бившите дружки - фолк певицата Андреа и моделката Моника Валериева, понесоха трудната ситуация – да дишат един и същи въздух. Това се случи на рожден ден на тяхна обща приятелка. Вече няколко месеца двете ексаверки не си говорят. Точно преди толкова време двете бяха като дупе и гащи, преди малко или голямо камъче да преобърне каруцата им.

Като една от причините за раздора им се смяташе, че е Николета. Лозанова и Андреа преди бяха неразделни, докато пътят им се радели, точно както е случаят с Моника и пайнерката. След години половинките на Божинов и Пулев се сдобриха, а Валериева бе изритана от приятелския кръг на русокоската.

Въпреки породилата се непоносимост, все едно нещо, което свързва Моника и Андреа, остана – общите им познати, пише kliuki.net. Рожденият ден на един от тях – красива дама, наложи неизбежната среща между русата и черната. Явно е от момичетата, които не искат да застават между други две и няма принципна позиция по въпроса, тя си ги харесва и двете. Моника и Андреа позирали доста неловко за снимките от партито. Изглежда не им е приятно да се засекат, а реакциите им са били доста любопитни за околните.

Дамите само са си разменили ледени погледи край тоалетните и дори не се поздравили. Моника Валериева споменала на някои от дружките там, че няма да издържи цяла вечер, щом наоколо е Андреа, а изпълнителката дочула коментара й и се присмяла.
снимка: hotarena

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !