MAD TV организира четвърти "MAD Secret Concert от Coca-Cola"

17.10.2008 15:20 | Видян 11528 пъти | Гласували 1

MAD TV организира четвърти

След трите суперуспешни “Тайни концерти” на MAD TV  с Десислава, Графа и Анелия, ред е на четвъртия “MAD Secret Concert от Coca-Cola” за България. Екипът на MAD TV определи дата за новото музикално събитие – 18 ноември 2008г.!

Подготовката на концерта вече тече с пълна сила, но мястото, на което ще се проведе, както винаги се пази в пълна тайна. Творческата концепция на "Secret Concert" е, че на специално и неочаквано място, артистите показват различна страна от своето амплоа, представяйки изцяло нов и нестандартен за тях репертоар. MAD TV винаги изненадва с необичайните си избори за място на концертите - пейнтбол зала в запустяла фабрика (Десислава), закрит тенис корт (Графа), а няколко месеца по-късно и метростанция за тайния концерт на Анелия. Kакъв ли ще е избора на MAD сега? Очаквайте неочакваното!

Екипът на MAD TV, пази в пълна тайна и името на новия български изпълнител, който ще бъде звездата на четвъртия "MAD Secret Concert от Coca-Cola”. Но и този път организаторите на тайния концерт дават жокер на публиката, като разкриват, че новата българска звезда, която ще се качи на “тайната” сцена, e живяла на много места по света, но никога не е посещавала Испания.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !