Кобилкина учи онлайн мъжете на секс

29.12.2014 14:54 | Видян 1403 пъти

Кобилкина учи онлайн мъжете на секс

Наталия Кобилкина и психоложката Магдалена Ангелова взривиха сайтовете за видеосподеляне с уроците си „Интимни разговори за секс” и „Изкуството да съблазняваш”. Двете втрещиха интернет аудиторията със съветите си, които отиват повече на „как да стана елитна компаньонка”, отколкото „как да стана съвършената жена”. В курса ”Интимни разговори за секс” Наталия обяснява как жената да задържи сексуалния интерес на мъжа си жив възможно най-дълго.

”Показвайте му, че го желаете. Жени, обожавайте члена на мъжете си. Няма как да сте добри любовници, ако не харесвате члена му. В момента, в който започнеш да му правиш прекрасна орална любов, всичко друго ще си дойде на мястото”, съветва Наталия.

Тя има съвет и за мъжете, които свършват твърде бързо. „Ето аз тук имам един атрибут от Бали (фалос), който се използва за отваряне на бутилки. Тъй като не пия газирано, го ползвам демоверсия. Когато мъж бързо свършва, това е мъж, който е мързелив. И това са мъже, които често мастурбират. За мъжете мастурбацията не е нещо препоръчително. За жени - да. За мъже - не”, казва самоопределилата се като сексоложка рускиня.

В лекцията „Основи на съблазънта” Наталия и Маги пък детайлно представят част от техниките за манипулиране на мъжете: ”Когато реша да съблазнявам един мъж обаче, първо се оглеждам да видя кой ще ми хареса. Все пак трябва да имам конкретна цел. След това концентрирам мисълта си върху него и всичко, което искам да правя с него - погалвам го зад ушенцето – с мисъл, докосвам го, както на него би му харесало – с мисъл, целувам го – с мисъл. По някое време той усеща тази енергия и се обръща. Няма нищо лошо в това мъжът да е пил. Напротив! Алкохолът премахва всякакви съзнателни задръжки и мъжете стават по-пропускливи на енергии.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !