Мика опроверга слуховете за сватба

29.12.2014 12:47 | Видян 1422 пъти

Мика опроверга слуховете за сватба

Само броени часове, след като Мика Стоичкова деликатно "показа" настоящото си гадже, сянката му бе украсена от хиляди предположения за самоличността ми.

Дори се стигна до там, че според някои той е богат американец и вече е поискал от Камата ръката на дъщеря му. Оказва се обаче, че няма никаква доза истина в тези твърдения и тяхната давност бе едва 7 часа - часовата разлика между България и Маями.

Събуждайки се, Мика побърза да опровергае слуховете, като разкри следното: "Новината за моята "сватба", която циркулира из всички светски медии, е поредното доказателство, че в България най-важният критерий, за да станеш журналист, е да имаш богато и безгранично въображение! Аз съм меко казано изумена от фантазията, която е проявил, сътворилият "новината", при това се вдъхнови едва от две сенки, два силуета, които безспорно се обичат и това си личи, но за сватба и дума не е ставало! От цялата статия, единственото вярно нещо е името ми, останалото - 0%-та достоверност! И понеже не ми се играе да опровергавам индивидуално всяко твърдение, единственото, което ще изкопчите от мен е, че приятелят ми не е американец! Успех в налучкването, има още толкова много народности на земното кълбо, че има да творите свободни съчинения до безкрайност!"

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !