Жени и Тачо: Изглеждаме потресаващо отстрани

29.12.2014 10:39 | Видян 2849 пъти | Гласували 1

Жени и Тачо: Изглеждаме потресаващо отстрани

„Четвъртото място във ВИП Брадър 2014 е напълно заслужено, не смятам, че аз и Тачо сме достойни за победители”, заяви Жени Калканджиева в „На кафе”. Тя и съпругът й гостуваха в студиото, за да представят равносметката си от изминалия сезон в Къщата на ВИП Брадър. „В крайна сметка имахме доста излагации вътре”, отбеляза Жени. „Казах на всички още в началото, че повече от две седмици няма да издържат. Повечето не ги познавах, но като ги видях как влизат, си казах, че това не са те, за които се представят. Въобще не пиеха някои, не пушеха, накрая не можахме да си разделим цигарите”, коментира Тачо. Жени обърна внимание, че става дума за шоу, в което и двамата са останали искрени: „С него можехме да се договорим да се правим на свети води ненапити. Но ние трябваше да покажем това, което сме. Определено не сме семейство за пример, а и не знам дали има такива семейства. Ние сме по-импулсивни, по-емоционални, понякога говорим, преди да помислим”, добави Жени.

Тачо, толкова ли е важна бирата и в реалния живот?

Тачо: Не. Навън си я има и няма проблеми. (смее се)

Жени: Реално вътре е скучно, няма какво да се прави. Общо взаето с биричката той леко бягаше от действителността.

Как ще коментирате четвъртото място, което Ви отредиха?

Жени: Заслужено е, аз не смятам, че ние сме достойни за победители. Тачо много искаше да сме първи, той е много амбициозен, но трябва да сме реални – ние имахме много изцепки вътре.

Тачо: Чувстваме се като националния отбор през 1994г., уникално!

Мислите ли, че голяма част от българските семейства са като Вашите?

Жени: Надявам се да не е съвсем така. Определено не сме семейство за пример, а и не знам дали има такова изобщо. Ние сме по-импулсивни, по-емоционални, понякога говорим преди да помислим. В по-голямата част от ситуациите нямаше как да се сдържа, той като ме ядоса... няма как да издържам.

Как изглеждат нещата, като ги погледнете отстрани?

Жени: Изглеждат ужастни, потресаващи. Изглеждат ми като неща на семейство, които има много какво да си кажат. Семейство, което има неразбирателства и неизгладени отношения.

Жени, подразни ли те, че Зорница Линдарева влезе в Къщата?

Жени: Ядосах се, защото тя влезе в Къщата и започна да се прави на безпомощна. Не обичам хората, които искат да ги съжаляват.

Колко разкрепостено семейство сте?

Жени: Груповия секс не означава, че сме го правили постоянно. Били сме любопитни и сме направили експеримент. Няма нищо лошо в това да опиташ нещо, което ти е интересно. Не ни е харесало и не сме го повторили.

Тачо, чувствал ли си се обичан от Зорница Линдарева?

Тачо: Не искам да коментирам това, за мен това е несериозно.

Жени Калканджиева: Аз мисля, че Зорница го харесва.

Ако Тачо беше финансово стабилен, щяхте ли да се лишите от част от конфликтите?

Жени: Знам ли? Можеше пък да си навири носа, никога не се знае. Парите понякога поправят, понякога развалят. Аз съм по-отговорна, а той по-безотговорен. Това е основния ни проблем. Аз обичам всичко да ми е планувано и подредено, а той е хаотичен.

Тачо, зарадва ли се на възможността да се върнеш в Къщата?

Тачо: Ако трябва да бъда честен, аз бях сигурен, че ще се върна. Единствено аз и Зорница знаем дали това е било шамар или не.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !