Глория: Имаме разногласия с Пайнер

29.12.2014 10:12 | Видян 6143 пъти | Гласували 1

Глория: Имаме разногласия с Пайнер

Примата на поп фолка Глория сподели, че не е спирала да твори през годината и феновете й могат да очакват от нея интересни проекти, през следващата година.

"21 години съм професионален изпълнител. Първите 10 години за мен бяха само концерти, но времето се промени. Отвориха се прекрасни клубове и маниерът на работа стана друг. Така следващите 10 години участията ми бяха предимно клубни", сподели Глория пред "Телеграф".

"Мисля обаче, че дойде моментът концертната дейност да се възроди. Клубната и концертната сцена нямат нищо общо, но за мен е показателен фактът, че и на двете места ме приемат еднакво добре" - допълва певицата.

За отношенията си с с най-голямата музикална компания, с която е реализирала всички свои албуми, примата на родния фолк казва:

"Аз имам договор с музикална компания "Пайнер" до 2016-та година. Имаме някои разногласия относно моята кариера и това какво да се случва с нея, но се надявам, че ще се разберем, както е било винаги досега. За напускане е много рано да се говори".

Глория сподели, че има доста планове за предстоящата година и почитателите й могат да очакват от нея нови интересни проекти.

"Имам много идеи в главата си. Надявам се през 2016-та да мога да пусна и чисто нов албум. Моята публика не желае от мен само сингли или само нови видеоклипове. Имам различна концепция относно бъдещето ми. Ще дерзая и ще дам най-доброто от себе си" - заявява фолк звездата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !