Патрашкова: Край с Албена Вулева!

28.12.2014 12:31 | Видян 2650 пъти

Патрашкова: Край с Албена Вулева!

Малко преди Коледа Албена Вулева унизи Кристина Патрашкова чрез Фейсбук. Тогава репортерката на „Евроком“ написа в мрежата как Патрашкова се страхувала от нея. Писателката обаче отвърна на удара, защото е останала крайно обидена. Всъщност самата Кристина вече започна кампания по очерняне имиджа на Вулева, научи Kliuki.bg.

„Албена не знае с кого се захваща. По-скоро тя се страхува от мен. Аз имам много повече влияние в медийното пространство и ще й стъжня живота. До няколко месеца вече никой няма да се сеща за нея, не и с добро.“ – беснеела Патрашкова пред свои колеги. Истината обаче е, че точно Кристина Патрашкова започна целия конфликт с Албена Вулева. Първо тя се изказваше доста зле за колежката си по време на „ВИП Брадър“, използвайки за тази цел ефира на предаването „На кафе“. След това пък във вестниците, управлявани от нея, започнаха да излизат доста неприятни за Вулева статии. Именно една от тях подразни изключително много щерката на Людмила и стана причина тя да реагира в мрежата преди няколко дни.

Няма съмнение, че войната започна. Още не е ясно кой кого повече ще злепостави, но и самата Албена намекна, че знае доста неприятни истини за Патрашкова. Напоследък Вулева е особено активна във Фейсбук и можем да очакваме още жестоки за Кристина постове.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !