Елтън Джон събра звездите на коледна сватба

23.12.2014 11:20 | Видян 1130 пъти

Елтън Джон събра звездите на коледна сватба

Британския певец Елтън Джон спази обещанието си да се ожени преди Коледа. Изпълнителят събра куп колеги и приятели на венчавката с дългогодишния си приятел Дейвид Фърниш. Двамата си казаха „Да“ на скромна церемония в елитен лондонски хотел. Двойката събра само най-близките си приятели–Виктория Бекъм и семейството й, Елизабет Хърли и редица други звезди.

„Днес е хубав ден за сватба“, написа Елтън в социалните мрежи като пусна снимка от дома си. Малко по-късно той и приятелят му Дейвид Фърниш сключиха официално брак. Двамата са заедно от девет години и имат двама сина родени от сурогатна майка. На събитието малчуганите придружаваха родителите си и дори носеха сватбените пръстени.

След като получи пожелания за сватбата, двойката се снима с гостите си за спомен. Елтън дори разряза огромната бутикова торта, с която отпразнуваха събитието.

Освен, че сватбата на певеца сама по себе си се превърна в събитието на месеца, тя роди и още един интересен слух. Упорито се говори, че именно на венчавката на Елтън Джон дизайнерката Виктория Бекъм е признала, че очаква бебе номер пет от съпруга си Дейвид, но засега двамата не са потвърдили официално новината.
Снимка: Instagram/Twitter

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !