Миранда Кер: Винаги ще обичам Орландо Блум

16.12.2014 16:18 | Видян 1971 пъти

Миранда Кер: Винаги ще обичам Орландо Блум

Орландо Блум и Миранда Кер бяха едно от идеалните семейства на Холивуд. Въпреки това, двамата се разделиха след 3-годишен брак. Според слуховете, причината за раздялата е изневяра на ангела на "Vicroria's Secret” с тийн идола Джъстин Бийбър. Според светските медии зад океана, това беше причината Орландо да налети на бой на Бийбър в известен клуб.

Въпреки проблемите, Миранда сподели, че винаги ще обича бащата на сина си Флин. "Трудно е. Не е лесно да премина през нещо, през което никога не съм си мислела, че ще трябва да мина. Въпреки всичко се справяме . Виждаме по еднакъв начин бъдещото на Флин и винаги ще останем семейство", споделя хубавицата пред "InStyle".

Наскоро Орландо разкри, че ще прекара коледните празници заедно със сина си и Миранда. "През януари той ще навърши 4 години. Много е близък с майка си, което е страхотно. Ще прекараме Коледа заедно с нейното семейство, с моето семейство. Ще се съберем всички заедно", каза Орландо Блум.

"Чуваме се по телефона всеки ден. Много сме близки, ще си останем семейство завинаги. Заради нашия син и всичко останало ще продължим да се подкрепяме като родители на Флин. Двамата много се обичаме", допълни Миранда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !