Boyz II Men към финалистите от X Factor: „Бъдете себе си”

15.12.2014 11:29 | Видян 1144 пъти

Boyz II Men към финалистите от X Factor: „Бъдете себе си”

„Трябва да бъдете такива, каквито сте. Дори да допуснете грешка на сцената, което може да се случи на всеки, тя ще ви бъде простена. Важното е хората да виждат, че сте дали всичко от себе си и то е било истинско!“, този съвет отправиха Boyz II Men към финалистите от X Factor на провелата се вчера среща минути преди концерта на световноизвестната R’n’B група в Зала 1 на НДК.

Момчетата допълниха още, че всеки музикант заимства стилове, но голямото умение е те да бъдат превърнати в собствено звучене. Триото призна, че е успяло да гледа концерта на талантите в четвъртък и че съжалява, че няма възможност да следи шоуто в България.

След като отправиха своите съвети към шестимата финалисти, Boyz II Men също помолиха за съвет – на въпроса им какво да опитат в България, талантите им препоръчаха ракия с уточнението обаче, че я препоръчват само след края на шоуто.

След срещата си с култовата банда финалистите се изправят пред серия от усилени репетиции и музикални участия. Освен подготовката си за големия коледен концерт на 24 декември по Нова, през следващите седмици талантите ще зарадват феновете си в различни градове от страната. Братя Добреви вече се срещнаха със стотици свои фенове, след като вчера откриха ледена пързалка в Добрич. Същото предстои и за останалите таланти – Невена, Славин, Михаела, Георги Бенчев и Мирян, които съвсем скоро ще зарадват своите почитатели в Бургас, Габрово и други градове.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !