Малък Тошко пак се дъни, Емо го плаши с бой

13.12.2014 09:00 | Видян 2203 пъти

Малък Тошко пак се дъни, Емо го плаши с бой

Малък Тошко пак започна с издънките, след като подпийна. След като разказа за оргиите, които са ставали навремето в дома му, той започна отново да се гаври с Катето Евро, пише Всеки ден. Ти си предател и аз съм ти обиден, фъфлеше Славков. Престани да се излагаш, помниш как се молеше като куче да ти простим, напомни му старите гафове Евро. Тошко обаче продължи да дърдори несвързани глупости и дори изтресе, че 15 години не бил спал с нея.

Пияният глезльо ядоса Емо Каменов, който директно го заплаши с бой. Няма да се държиш така с нея, обиждаш я, предупреди го атлетът. След като Тошко изстреля псувня, Каменов вбесен налетя да го накаже, но уплашените писъци на Евро го спряха. Емил предупреди Славков да внимава, защото няма да му прости псувните на рождения ден на майка му. Скандалджията обаче продължи да нарича съквартирантите тъпанари.

Преди това, Тошко разказа как някога се будел с 15 непознати в дома му, които му викали: "Тоше, Тоше", а той хич не се сещал да ги е виждал. Около него пърхали девойки, които били като момичета на повикване. Абе в тоя апартамент можеше да забременееш от въздуха, заключи Тошо. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Няма коментари към тази новина !