Тъщата на Стоичков била кранистка

12.12.2014 15:58 | Видян 2503 пъти

Тъщата на Стоичков била кранистка

Тъщата на Христо Стоичков Пепа Митова е работила като кранистка на млади години. Тя е управлявала подвижни и неподвижни съоръжения за повдигане на товари, пише "България Днес". Майката на Мариана Стоичкова се похвалила за своите трудови подвизи пред бригада от майстори. Това се случило в средата на 90-те години. Тогава тъщата била упълномощена от Камата да се грижи за обзавеждането на новозакупения семеен апартамент в столичния квартал "Павлово".

Легендарният футболист играел по това време в италианския "Парма". Той решил да обзаведе жилището със суперлуксозни мебели. Специално внимание отделил на кухнята. Ицо поръчал изключително скъп камък, който да бъде монтиран в кухнята. Майсторите видели зор при повдигането и нагласянето на шикозозния бар-плот. С усмивка на лицето Пепа Митова веднага дала акъл как най-добре може да се процедира.

"Момчета, оттук най-лесно ще мине. Завъртете го по този начин. Питайте ме мен. Знам ги тези работи, защото съм работила като кранистка", похвалила се тъщата.
Работниците първоначално не взели думите на сериозно, но камъкът продължил да се опъва. Постепенно професионалистите стигнали до същия извод като леля Пепа и благополучно изпълнили трудната задача.

Христо Стоичков останал много доволен от крайния резултат на мисията. Той похвалил майката на Мариана и решил да възложи управлението на неговите имоти точно на нея. Митова продължава да събира парите от отдадените под наем апартаменти и вили на Стоичков. Тя поддържаше връзката с футболен клуб "Левски" преди няколко години, когато в семейната къща живееше холандският защитник Дъсти Мулдер. Тогава шефовете на "сините" цакаха по 2000 евро месечен наем.

"Ицо не го деля от моите деца - каза преди време в свое интервю Пепа Митова. - За мен той е много повече от син. Уважавам си го. Една лоша дума не съм чула по мой адрес от него. Хората много глупости говорят - какъв бил, що бил. Но това е, защото характерът му е на бунтар. Ицо обаче не е злобен, не е завистлив."

снимка: "България Днес"

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !