Наш модел засипа с мръсотии Роджър Федерер

12.12.2014 14:32 | Видян 2922 пъти

Наш модел засипа с мръсотии Роджър Федерер

Сексапилната варненка Ралица Иванова прави опити да провали дългогодишния брак на Роджър Федерер и съпругата му Мирослава Въвринец. Рали, която е сред най-популярните ни модели в САЩ, е лудо влубена в легендарния тенисист и иска колкото се може по-скоро да го вкара в леглото.

Затова почти всяка вечер му праща мръснишки есемеси, като знае, че това е най-лесният начин да го скара с Мирослава, пише в. Галерия. За разлика от много други момичета, които си падат по футболисти, Ралица ги ненавижда. Тя смята, че те са разглезени хлапета, които не оценяват по достойнство жената. Затова българката се е насочила към тениса и Федерер.

Швейцарецът, освен, че е сред най-добрите тенисисти, е и един от най-желаните мъже в спорта. Той обаче е известен с това, че не скача в леглото на всяко изкушение и навсякъде подчертава, че е женен.

Затова на Рали ще й бъде много трудно да скара звездната двойка. За нея това би било голямо предизвикателстово, за да може да докаже, че е способна да омае всеки мъж, към когото се прицели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !