Паскалева на колене пред Вулева, но прошка няма

12.12.2014 11:40 | Видян 3654 пъти

Паскалева на колене пред Вулева, но прошка няма

Скандалът от снощи както започна бързо, така и може да приключи бързо. Веси Паскалева, която е майка на риалити звездата Калина, се опита да си върне думите назад и да се извини за написаното от нея във Фейсбук по адрес на Албена Вулева. Скандалната репортерка обаче не изневери на себе си и за пореден път не пое подадената ръка на човек, който я е обидил преди това. Kliuki.bg припомня, че Веси Паскалева изрази становище в мрежата, че щерка й Калина ще отмъсти жестоко на Албена Вулева за това, което стана в ефира на „Биг Брадър Ол Старс“.

Нека да поясним отново, че Албена хвана на прицел Калина Паскалева и толкова я изнерви, че втората даже повиши тон пред цяла България. Това очевидно е подразнило майка й и тя веднага изрази негодуванието си. Това, което Веси не прецени обаче, е, че Фейсбук не е по-безобидно място от телевизионния ефир.

Сега госпожа Паскалева съжалява за постъпката си, защото не е очаквала, че думите й в мрежата ще разразят скандал и ще добият такава медийна популярност. Още повече, че Веси е уважаван адвокат и подобни заплахи не й отиват.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !