Кондьо спасявал хора от горящата сграда на Канал 3

10.12.2014 16:18 | Видян 1835 пъти

Кондьо спасявал хора от горящата сграда на Канал 3

Кондьо неочаквано влезе в ролята на спасител за хората, намиращи се в подпалилата се снощи сграда, в която се помещава Канал 3, съобщи сайтът "signal.bg".

Фолкветеранът  бил в сградата вечерта, тъй като там се намира и студиото, в което той имал запазен час за записите на новия си сингъл. Той тъкмо щял да започва работата по парчето, когато сървърът на Канал 3, разположен на горния етаж, пламнал. Огънят бързо обхванал цялото помещение и се изисквало бърза реакция. Тогава изпълнителят н се включил да помага в евакуацията на всички служители, намиращи се в сградата по това време.

"Стана много бързо. Беше доста стряскащо. Слава Богу, че и пожарникарите дойдоха бързо и потушиха пожара", сподели певецът. "Но каквито и да са щетите, всичко е поправимо. Най-важното е, че няма пострадали хора. Всичко друго ще се оправи".

След преживяното Кондьо не успял да запише новата си песен. "Не е било писано да се случи в този ден. Пак казвам, няма по-важно от това, че всички са добре. А песента ще я запиша. Това е най-лесната работа" - каза той.


 



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !