Баретата взе фитнеса на Боевски

10.12.2014 16:06 | Видян 2200 пъти

Баретата взе фитнеса на Боевски

Гълъбин Боевски продаде своя фитнес на стадион "Васил Левски" на екшън героя и видна личност от подземния свят Златомир Иванов-Баретата. Скандалният щангист се опита сам да върти залата, след като преди година изненадващо излезе от затвора. Олимпийският шампион от Сидни лично отваряше и затваряше фитнеса. Той изготвяше програми на своите клиенти. Когато се наложи, хващаше метлата, за да почисти.

"Наемът и всичките разходи бяха прекалено големи, а печалбата оставаше много малка - разказват запознати с бизнес делата на Боевски. - Вероятно това е причината Гълъбин да се откаже от съоръжението, което сам изгради" - коментират ситуацията негови приятели.
Фитнесът беше открит в края на 2003-а под името "Боевски 2000". След влизането в затвора на Гълъбин за трафик на кокаин залата беше прекръстена на "Стадион".

Новият собственик на фитнеса е съпругата на Златко Баретата - Калина Иванова. Тя върти друга зала за аеробика, пилатес, таебо и подобни програми за грижа за тялото, която също се намира на стадион "Васил Левски". С идването на чорбаджийката беше сменено и името на съоръжението. То вече се казва "Арт Джим". Така се нарича и фирмата, сключила договор с държавното дружество Национална спортна база, което управлява националния стадион. Съдружник на Калина Иванова в компанията е сестрата на Златко Баретата - Миглена Атанасова.

Клиенти разказват, че новите собственици са вкарали доста пари, за да променят визията. Едното помещение е изцяло реновирано. Другото е пребоядисано.
"Личи си промяната. Вече и повече хора взеха да идват - разказват посетители на фитнеса. - Явно е, че Боевски не е имал финансова възможност да инвестира пари за освежаване, което е задължително за подобни бизнес начинания. Цените на картите също са по-ниски отпреди."

Самият Гълъбин продължава да се мярка от време на време във фитнеса. Той е в отлично настроение и с изцяло променена визия. Боевски е пуснал добре оформена брада.
"Не изглежда толкова изтормозен, както беше в първите дни след завръщането си в България. Тогава гледаше много лошо - допълни един от редовните посетители. - Сега се мярка веднъж в седмицата, но винаги е дружелюбен."

Боевски беше осъден на 9 години и 4 месеца за трафик на кокаин. Той беше хванат на летището в Сао Пауло през 2011-а. Две години по-късно легендата в щангите кацна изненадващо на летище София. Неговият живот и приключения бяха описани в книгата "Белият затворник - Тайната история на Гълъбин Боевски".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !