Мис Джуки остана без джуки

10.12.2014 11:04 | Видян 1641 пъти

Мис Джуки остана без джуки

Скандалната носителка на титлата "Мис Джуки" Габриела Радославова махна силикона от устните си. Големите джуки бяха запазена марка на блондинката, но явно вече ѝ е омръзнало да я знаят, като дамата с най-големи устни на Балканите.

Габриела сама се похвали за интервенцията във Facebook. Феновете са на мнение, че новият вид повече й отива и тя наистина прилича доста повече на кукла Барби, с каквато я сравняват. "Истинска Снежанка", "Много си сладка така", гласят коментари на почитатели.

Габриела Радославова стана популярна покрай връзката си с футболиста побойник Орлин Орлинов, посегнал на манекенката Катрин Вачева. Връзката им не издържа дълго, но Габриела Радославова стана по-известна и от вече бившото си гадже. Освен това младата дама често си търси неприятности, споделя inews. Наскоро Габи търсеше авантюристи, за да нощуват заедно в къщата на ужасите в село Мусачево. А преди това успя да събере няколко свои колеги и приятели, които да приемат предизвикателството, да се включат в приключението  заедно с нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !