Елена Кучкова силно наранена

05.12.2014 15:39 | Видян 1911 пъти

Елена Кучкова силно наранена

Плеймейтката Елена Кучкова получи болезнен удар, който я срина. Русокосата Бонбони от Вип Брадър бе наранена от хора, от които най-малко очакваше, а именно родителите на приятеля й – мистериозния политик, с чиято любов Елена Кучкова се фука от доста време насам.

Ясно е, че човекът е разведен официално и в случая Елена Кучкова не играе ролята на любовница и крадла на чужди съпрузи. Оказа се обаче, че тя отдавна запознала близките си със своя любим, докато той така и не направил същото. Защо – ами защото родителите му не искали и да чуват за „празноглавката“, както сами я нарекли.

Това разкриха близки познати на Елена Кучкова, пред които тя все по-често се жалвала от лошото отношение към нея, научи Kliuki.bg. „Майката и бабата на Елена много харесват гаджето й и се държат отлично с него. Самата тя вече няколко пъти го е водила на гости при семейството си и доскоро се чудеше защо той все отлага да я представи на домашните си. Накрая се наложи той да й признае всичко, тъй като Елена не спря да настоява. Човекът се извини, но всъщност той не е виновен, че родителите му не искат да виждат приятелката му и не я харесват“, коментират от обкръжението на Елена Кучкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !