Евгени Минчев неразделен с Мартин

05.12.2014 10:33 | Видян 2084 пъти

Евгени Минчев неразделен с Мартин

Куп знаменитости се изсипаха на едно от най-големите събития, организирани от Евгени Минчев - „Бизнес дама на годината". Столичният кмет Йорданка Фандъкова бе изненадата на вечерта. Тя бе специален гост на Лорда, който я настани на Златната маса, заедно с актьора от сериала „Ало-ало" Гай Сайнър. Ден преди конкурса Сайнър, който играе легендарната роля на лейтенант Грубер в поредицата, пристигна от Лондон, за да бъде почетен гост на престижното събитие.

На гости на Лорда дойдоха почти всички съквартиранти от „ВИП Брадър" - Ива Екимова, Ели Гигова, Мартин Мартинов, Елена Кучкова и Жени Калканджиева, която за пореден път бе забелязана на светско събитие без своя съпруг Стефан Манов - Тачо. Наши източници разкриват, че далеч по-младият мъж на моделката предпочел същата вечер евтина столична кръчма пред лъскавия паркет на „Шератон". Кали пък направи мини концерт по случай наградите и вдигна публиката на крака с българска народна песен, като за щастие си спести чалгите. Камелия Тодорова пък се включи в програмата с една акапелна песен. Поканени не са били само Иво Аръков, Албена Вулева и Камелия Воче.

 Въпреки всичките си отбрани гости Минчев почти през цялата вечер не се отдели от модела Мартин Мартинов, което не е изненадващо предвид подозренията, че преди време двамата са делили една постеля. Манекенът, барнат в стилен костюм, също не скри интереса си към Лорда, разкриха пред „Всеки ден" гости на пиршеството.

снимка: Hilife

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !