Алекс не може да търпи повече Ласкин, иска развод

04.12.2014 17:09 | Видян 2540 пъти

Алекс не може да търпи повече Ласкин, иска развод

Актрисата Александра Сърчаджиева е на път да се раздели с дългогодишната си половинка Иван Ласкин, с когото имат дете. Причината била добре познатата – системното му пиянство и публичното му изобличаване в „Папараци“.

Ласкин дал обещание на Алекс, че няма да пие през деня, особено когато после ще шофира. Тя си мислела, че той стоял зад думите си, докато не изгледала папарашките кадри.

„Александра постави още преди година ултиматум на Иван да спре с пиенето, ако иска да са заедно. Момичето беше поискало развод в началото на годината след алкохолен маратон на Ласкин, продължил няколко дни. Тогава тя даже не го пускаше няколко дни в семейното жилище, за да види дъщеря си София”, разкриват приятелки на Сърчаджиева, цитира в. „Уикенд“.

Чаровната Алекс все пак решила да му даде последен шанс и му заръчала, че от тук нататък ще пие само вкъщи и то вечер.

„Алекс бе съсипана, когато видя телевизионния репортаж от предаването на Николета Лозанова. Оттогава е сърдита на мъжа си и отношенията между тях трудно ще бъдат оправени. Иван Ласкин прекалено дълго лъжеше и манипулираше Александра, тъй като момичето беше младо и влюбено в него”, обясняват още източници.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !