Майонезата забърса Наталия Гуркова

04.12.2014 16:44 | Видян 2946 пъти

Майонезата забърса Наталия Гуркова

От известно време Найденов е засичан все по-често в компанията на Наталия Гуркова, Мис България 1998. Първоначално двамата се появиха заедно на светско събитие, но тогава светските хроникьори предположиха, че миската просто се изявява като придружител на бизнесмена. Впоследствие обаче двамата на няколко пъти бяха изловени на интимни вечери е някои от най-скъпите столични ресторанти.

Според близки до Гуркова, тя е завързала афера с богаташа, докато съпругът й Джорджи си стои в дома им в ЮАР. За миската отдавна се говори, че при всяко свое връщане в родината успява да оплете в мрежите си по някой виден столичен баровец. Очевидно този път жертва на фаталната красавица е Сашо Майонезата.

Разбирачите обаче не им предричат дълга афера. Гуркова е всеизвестна с шавливия си нрав, докато Найденов пък – с пословичната си ревност. „Той няма да изтърпи факта, че тя доста често сменя партньорите си“, категорични са запознати с нрава на богаташа, научиха от hotarena.net.

Припомняме ви, че Сашо Майонезата имаше бурна връзка с актрисата Елен Колева, която остави след обвинения, че му кръшка. Наталия Гуркова пък от години е омъжена за диамантения бос от Черна гора Джорджи, с когото живее в ЮАР.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !