Това ли е новата на Коко Динев?

04.12.2014 11:35 | Видян 2531 пъти

Това ли е новата на Коко Динев?

През изминалата седмица се разнесоха слухове, че новото откритие във фолка Александра е новата певица, която топли завивките на мастития бизнесмен Коко Динев. Повод за тези спекулации стана промоцията на новата песен на младата певица, която тя направи в заведението на Коко Динев в столичния квартал „Лозенец”.

Заради кризата, дори утвърдените изпълнители избягват да се набутват с подобни пиршества, и именно оттам идват съмненията, че дебютантката Александра е новата възлюбена на бизнесмена, който платил за пищната промоция.

Двамата обаче не са засичани заедно, а колежки на певицата издадоха, че той не е присъствал на въпросното събитие. Александра твърдо отрече да има доза истина в писанията. „Няма такова нещо. Всеки, който иска, може да направи каквото и да е събитие в заведението на Коко Динев“, каза тя пред "ШОУ".

Официално „осеменителят на фолка” си е с Емилия. Двамата обаче имат сериозни финансови затруднения, което се вижда и по кариерата на блондинката. Певицата започна по-често да обикаля заведенията, тъй като Динев е спрял финансите по новите й проекти, носи мълвата.
Снимка: blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !