Жени и Тачо се развеждат!

04.12.2014 09:41 | Видян 3397 пъти

Жени и Тачо се развеждат!

Жени Калканджиева окончателно излита от семейното гнездо. Манекенката била непреклонна, развод с Тачо ще има, дочу „Всеки ден" от приятели на миската. Според тях драмата с ВИП съквартирантите ще се реши завинаги съвсем скоро. „Семейството им вече е минало. Жени е твърда в решението си да се раздели със Стефан Манов", категорични са източниците ни.

Преди време, когато наяве излязоха първите признаци за разкол между двамата покрай връзката на Тачо с Зорница Линдарева, излезе информация, че Жени беше твърдо решена на развод, но впоследствие успяха да изгладят невротизираните си отнтошения.

„Сега наистина връзката им е на финала и пътят е само един - всеки да продължи сам напред", признаха аверите на Евгения. Едно е категорично, че разпадащото се семейство е взело едно важно решение - двамата да се грижат на равна нога за сина им. Малкият Георги, кръстен на покойния баща на Калканджиева се роди на 7 септември 2009 г., две години, след като бившата Мис България се омъжи за никому неизвестният тогава имигрант от Испания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !