Сестрите на Кобрата омъжени за чужденци

03.12.2014 16:19 | Видян 4871 пъти

Сестрите на Кобрата омъжени за чужденци

Малцина знаят, че шампионите ни по бокс Кубрат и Тервел Пулеви имат три сестри. Ани, Виктория и Боряна са по-големи от братята си. Двигателят на семейство Пулеви - бащата на Кобрата, който също бил боксьор, имал планове за всичките си деца.

Венко Пулев мечтаел за син, който да го наследи на ринга, за дъщерите си обаче настоявал да учат чужди езици и да залягат над учебниците. Това дало поне един резултат и трите днес имат деца от чувденци - американец, италианец и грък.

Бащата избрал професии за дъщерите си отрано. Най-голямата Ани, виждал като лекарка, но тя се отдала докрай на езиците и днес се занимава с преводи. Като най-голяма на нея били поверени грижите за Кубрат и тервел, тъй акто майката на голямото семейство си отива твърде рано.

Втората сестра, Виктория, имала опак характер и често се карала със строгия си родител, който в спорове винаги заявявал, че от нея ще стане чудесен адвокат и я вижда в съдебната зала. Виктория обаче не става адвокат, а икономист.

Най-близо до осъществяване мечтите на баща си стигнала най-малката, Боряна. От нея се очаквало да завърши японска гилология. Японски не научила, но станала лингвисти и днес владее общо 5 езика.

"Родителите ни бяха много строги. Имахме режим - да се храним добре, да учим и дотам. Баща ни каза да ограничим контактите навън, защото сме достатъчно деца и можем да си контактуваме помежду си. Ученето беше номер 1 за него. До 18-гошна възраст не знаехме какво е дискотека", разказват сестрите за детството си.

И трите имат момченца и за момента Кобрата е единствения, който все още няма деца и е само в ролята на чичо. Синът на брат му Тервел се обръщал към него с "чичо Кобра".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !