Шакира уплашена от медийното внимание към сина й

03.12.2014 15:13 | Видян 1981 пъти

Шакира уплашена от медийното внимание към сина й

Попзвездата Шакира призова папараците да спрат да снимат сина й Милан, за да може той да расте като всяко нормално дете и да се наслади на спокойно детство.

Шакира и любимият ѝ Жерар Пике се сдобиха с първото си дете в началото на 2013 година. Гордите родители вече няколко пъти показаха малкия Милан, включително на финала на Световната купа в Рио де Жанейро, Бразилия през юли.

"Хареса ми да мога да споделям с феновете си и с хората, които винаги са ни подкрепяли... но сега Милан вече е голям и не е бебе, така че аз бих предпочела пресата да не се фокусира толкова много върху него. Бих искала той да се наслади на нормално детство, доколкото това е възможно“, сподели звездата пред испанския вестник ABC.

Шакира разкри още, че синът ѝ няма представа, че родителите му са толкова известни личности и тя се надява това да продължи колкото е възможно по-дълго. "Милан все още не осъзнава, че Жерар и аз сме известни. Той ни познава по телевизията и в рекламите, той сочи и казва: „Мама! Тати,” разказа певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !