Никол Станкулова смая с нова фотосесия

03.12.2014 11:30 | Видян 2670 пъти

Никол Станкулова смая с нова фотосесия

Най-красивото лице на Нова телевизия – синоптичката Никол Станкулова взриви мрежата с най-новата си фотосесия. Тя датира едва от броени дни, а вече се радва на небивал успех сред феновете на чаровницата. А те са толкова много не само заради красотата на Никол, а и заради блестящия интелект, който тя доказа, както с участието си в предишен сезон на Вип Брадър, така й с редовните й коментари в лайфовете с Ники Кънчев.

Никол за пореден път доказа на злите езици, че клюките по неин адрес са пълна лъжа и че тя действително сама изкарва парите си, споделя kliuki. „От години се издържам сама и никога не съм си търсила богат мъж“, неведнъж е споделяла Никол, което днес се потвърди отново.

С уникалната си фотосесия като лице на известен столичен ресторант, Никол прибра солидна сума пари – но напълно заслужена според това, което виждаме на снимките. „Това момиче е истинско чудо. От лицето й струи рядка красота и излъчване, които нито една преекспонирана плеймейтка не може да постигне и насън. Дори прехвалената Николета Лозанова си гризе ноктите от яд, че не може да стъпи и на малкия пръст на Никол Станкулова“, коментират видни столични фотографи, за които да работят с хубавата синоптичка е истинска чест и удоволствие. Вижте всички снимки от уникалната фотосесия в нашата специална Галерия!
Снимки: kliuki.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !