Тодор Славков с последно предупреждение от Биг Брадър

02.12.2014 16:31 | Видян 2694 пъти | Гласували 1

Тодор Славков с последно предупреждение от Биг Брадър

Две седмици след началото и две седмици преди края на Big Brother All Stars на повърхността започнаха да изплуват някои от старите и добре познати от предишния сезон привички на Тодор Славков. В началото на формата Тошко даде обет да „бъде нов човек“, той помагаше в домакинството, спортуваше и участваше активно в живота в Къщата. Последните дни съквартирантите не могат да познаят колоритния си приятел, той прекалява, заяжда се с повечето и не ги оставя да спят до късно вечерта, съобщава Нова тв.

В епизода довечера зрителите ще видят как Катето Евро и Христо Трифонов ще се опитат да предотвратят последващи изблици на Татовия внук, а Петя Буюклиева ще изненада неприятно всички, защото тя лично ще разкрие на Тодор заговора и ще се опита да извлече лични дивиденти от това. Как подобно поведение ще се отрази на и без това деликатните взаимоотношения между другите и Петя, предстои да разберем.

Снощи Боби Турбото напусна Къщата на Big Brother All Stars по силата на зрителския вот.

Новата седмична мисия на съквартирантите се казва „Кое е числото?”. Когато чуят имената си, извиканите съквартиранти имат 20 секунди, за да стигнат до тайната стая, където на плазмата се появява логото на Big Brother, а тяхната задача е да преброят колко пъти са го видели. Катето и Тодор ще играят като отбор, но актрисата, че трябва да брои за двама, защото Славков непрестанно ще я разсейва и ще й пречи. Това ще бъде началото на конфликта между двамата. Финалът стана достояние на зрителите на цяла България снощи по време на live предаването, когато актрисата пожела да напусне Къщата заради поведението на Тошко. Какво успя да изнерви и възмути съквартирантите до такава степен, че да не престанат да мъмрят Тодор, а Big Brother да му отправи последно предупреждение, предстои да разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !