Десислава се завърна с гръм и трясък в Пайнер

02.12.2014 13:04 | Видян 3444 пъти | Гласували 2

Десислава се завърна с гръм и трясък в Пайнер

Десислава се отчете на концерта на „Планета”. Подобаващо. Ударно. Певицата се завърна в „Пайнер”. След 10 години самостоятелна кариера. Гласовитата изпълнителка удари в земята голяма част от колежките си. С визия. Талант. Гласови данни. Живо пеене. Който го може, го може. Деси определено го може. Затова й оцеля толкова години на музикалната сцена.

Пеещата блондинка стартира музикалния си микс с вечните парчета, превърнали се в хитове през годините. Публиката буквално изригна при появата на Десислава, която ги облъчи с добронамереността още щом стъпи на сцената.

Сцената на „Планета” имаше нужда от артист като нея. Тя е сред малкото изпълнители, спечелили верни фенове с глас и качествени проекти. През годините, винаги е бягала от скандалите и изкуствен пиар, за които сега колежките й ще се изпотрепят.

А и публиката вече разпознава истината от фалша. Зала 1 н НДК скандира името на Деси и няколко пъти я извика на бис. Да не забравяме, че Десислава беше в редиците на най-обичаните лица на телевизия „Планета”. Преди години. Със сигурност завръщането й в гиганта „Пайнер” ще накара мнозина да треперят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Няма коментари към тази новина !