Николета с кокошка за ЧРД

01.12.2014 12:59 | Видян 2634 пъти

Николета с кокошка за ЧРД

"Ще изпратя кокошка, яйца и плодове за децата и за рождения ден на Николета, която много обичам, да са здрави двамата с Валерко." Това сподели ексклузивно пред "България Днес" бабата на футболиста, нападател на "Тернана", Италия, Валери Божинов - Лиляна. "Аз съм майката на Сашо, втория баща на Валери, но съм виждала и Никол и Николета, довеждали са ми ги тук в наше село Българско Сливово, Великотърновско", похвали се възрастната жена и допълни, че всички от семейството й забраняват да говори с журналисти по телефона. "Така е, ама аз нали съм си приказлива, иска ми се да споделя с хората. Радвам се, че Валери и Николета се събраха, защото през много трудности минаха. Особено снаха ми, направо се беше стопила от притеснения, когато бяха разделени по едно време Николета и Валери", обясни още баба Лиляна. Според нея най-лошо било да разделяш хора, които се обичат, тях и Господ наказвал за прегрешенията.

"Ама много развратен свят, има душицо, много. Как не ги е срам тези хора, дето развалят семейства? Скитници, самотници, много бе", възмущава се бабата на Божинов. Лиляна е категорична, че Валери и Николета са си обещали, че повече няма да се разделят и в миналото оставали пререканията им. "Затова само това им желая - да са живи и здрави. Пък аз с каквото мога ще помагам - едно, друго все им нося по някои неща, дето им викат био - яйца, кокошки, плодове, от градината каквото има, дал Бог. Понякога и готвя, нагостявам ги, това ми е работата", смее се възрастната жена.
Баба Лиляна е майка на втория баща на Валери Божинов - Сашо Ангелов. Той е бивш футболист и в момента един от треньорите на великотърновския "Етър".

Самата Николета вчера цял ден приемаше поздрави от цяла България. "Може би е в Италия, знам, че е далеко", допълни в края на разговора бабата на Божинов, като така потвърди, че най-големият подарък на Николета за рождения й ден е пътуването до любимия мъж на Апенините. "Аз съм благословена и щастлива, защото имам обичта на всички вас, имам любящ съпруг, прекрасна дъщеричка и успешна кариера и всичко това, едва на 27 години, които днес навършвам! Ако "папараци" бяха заснели живота ми до днес, нямаше да има и един миг, за който да съжалявам, и силно се надявам, че след 27 години, живот и здраве, ще мога да споделя същото!!!" Това от своя страна пък написа самата Ни Ло, а най-добрата й приятелка, фолкпевицата Андреа, я подкрепи: "Красота, ти си имаш всичко. Пожелавам ти винаги да си щастлива и никога да не губиш детското в себе си!"

Запознати коментират, че единственият, който няма да честити празника на жената на Божинов, бил Азис. Двамата от известно време са в замръзнали отношения, тъй като кралят на попфолка записа в последния си клип "Хей, момиче" бившата половинка на Валери Божинов - фолкпевицата Алисия. "Не сме врагове с Азис, но вече не сме и първи приятели", коментира по-късно Николета поведението на бившата си дружка Василка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !