Юлияна Дончева и Мария Гроздева са Майки на годината

26.11.2014 14:20 | Видян 3047 пъти

Юлияна Дончева и Мария Гроздева са Майки на годината

Юлияна Дончева и Мария Гроздева получиха наградата „Майка на годината 2014” на пищна церемония в Bedroom Premium Club. Паолина Петракиева и д-р Венета Павлова също станаха носителки на приза, който по традиция се връчва на дами, които се грижат не само за своите деца, но влагат усилия и в редица благотворителни каузи. Юлияна Дончева сподели, че препоръчва на всички дами над 40 да се посветят отново на майчинството, а бизнесменът Ники Младжов, който й връчи наградата, я поздрави за смелостта. Олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева получи наградата си от олимпийската шампионка за ветерани Мерлин Арно. Златка Димитрова разплака част от гостите, докато връчваше наградата на д-р Венета Павлова, защото сподели, че най-голямата мечта й мечта е да бъде майка. Писателката-пътешественичка Маги Гигова връчи приз на Мисис България Паолина Петракиева. Освен изящни статуетки, носителките на приза получиха подаръци от Jewel Skin Clinic,  Premium Health Products, 1 Meter Chocolate, Бутик Emily, Beauty Avenue, Diplomat Corporation.

Рапърът Устата, който впечатли всички със засуканите си мустаци, латинопартизанинът Искрен Пецов, очарователната Йоанна Драгнева и победителят в „Гласът на България” Ивайло Донков поздравиха майките на 2014 година. Художникът Иван Яхнаджиев подари своя картина на Цвети Пейчинова, която всички присъстващи подкрепиха в борбата й с най-коварната болест. По време на благотворителния концерт се събраха 975 лева, които бяха преведени по сметката на Цвети. Всички гости на церемонията получиха играчка от АМЕК Тойс. Малката Плами, дъщеря на болната Цвети, се завърна вкъщи със страхотен подарък – голямо мече от АМЕК – една от водещите компании за производство и търговията на плюшени играчки на нашия и източноевропейския пазар. Сред гостите на церемонията бяха параолимпийската звезда Михаил Христов, известният като най-атрактивният сред синоптиците Здравко Буйнов, шампионът от олимпийски игри за хора с малък ръст Георги Софкин.

Майка на годината се организира от Асоциация на брюнетките в България с подкрепата на AVAIR, Z&M Private Co, верига ресторанти „Петлето” и Maxxium Bulgaria.  

Снимки Божидар Марков за Photogroup

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Няма коментари към тази новина !