Кучкова напира към политиката

24.11.2014 14:46 | Видян 1520 пъти

Кучкова напира към политиката

Магистратура по „Банково управление”, дете и скок във властта - това са целите, които плеймейтката Елена Кучкова ще преследва в близките две години. Опцията да стане външен министър, и то по-чаровен от хубавото Наде (б.а. нарицателно за Надежда Нейнски), я блазни истински. „Защо не? Моделството, снимките - това е нещо преходно. Но засега искам да се занимавам с бизнес. Не става така - от „Мис Плеймейт”, та право в политиката. Мисля да пусна собствена линия  парфюми, която скоро ще е на пазара. Разбира се, като всяко момиче, искам и семейство”, споделя за в. „Марица” бившата еротична танцьорка.

От няколко месеца тя краси ревера на политик, чието име ревностно пази в тайна. Двойката живее заедно и вече мисли за наследник, но не и за сватба. Бившата еротична танцьорка обясни още, че не се срамува от селския си корен. Тя изгубила баща си едва 6-годишна и грижите за нея поела основно баба й. „За разлика от сегашните деца, които наблягат на интернет игрите, аз съм видяла какво е да си отглеждаш зеленчук, да си откъснеш ябълката от дървото, да поливаш ягодите в градината.

Знам какво е да живееш в къща с двор. Но няма защо да се срамувам от това”, обяснява блондинката. Тя призна, че е имала комплекс за малки гърди и за това е прибегнала до силикона. „За мен една жена е по-красива, когато е по-естествена. А повечето момичета мислят, че колкото са по-тунинговани, ще бъдат по-желани. И така ще си намерят мъжа милионер. Но смятам, че това отшумява. Вече не е модата на силиконите, а навлиза една друга мода на естественото, на по-земното и нормалното”, философски заключава Елена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !