Гала се гаври със Зейнеб

24.11.2014 11:38 | Видян 2949 пъти

Гала се гаври със Зейнеб

Водещата на „На кафе“ Гала безмилостно изпрати репортерката си Зейнеб да трака зъби от студ и да се чуди накъде да се обърне заради смрадта край Къщата на „Биг Брадър ол старс“ в Нови хан. Дълбокият замисъл беше Зейнеб да бъде качена на покрива на къщата и оттам да „шпионира“ съквартирантите. Бившата синоптичка действително се беше позиционирала на покрива, откъдето имаше поглед към вътрешния двор. Там, обаче, нямаше нищо интересно.

Чудейки се как да запълни времето, посветено на „Биг Брадър“, Зейнеб започна да описва околните пейзажи. Оказа се, че около къщата в Нови хан има строеж и бунище. Зейнеб намекна, че вонята е непоносима и студът се засилва, особено на високото място, но Гала не разбра от дума.

Репортерката беше въоръжена с уред за измерване на температурата. Тя започна да обмисля дали да не го хвърли в двора, за да предизвика все пак някакво движение там. Гала пък започна да се тюхка, че не е въоръжила служителката си с пиратки, които биха били доста по-ефектни.

„Не мога повече, Гала. Виж температурите падат на 2 градуса“, оплака се Зейнеб. „Ами падат, Зейнебче, това е положението - мисията на шпионина“, каза безмилостно водещата.

Междувременно продуцентите се сетиха да запълнят зейналата ефирна дупка с пряко включване от вътрешността на къщата и показаха какво правят съквартирантите в момента. Това даде възможност на Зейнеб да приключи „репортажа си“ и да потърси убежище.

„Видя ли, студ, добре че ние сме си на топло, коледно ни е и ще става все по-приятно“, каза злорадо Гала на колежката си Джуджи след края на включването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Няма коментари към тази новина !