Съквартирантите останаха с 0 лева бюджет

21.11.2014 15:22 | Видян 1691 пъти

Съквартирантите останаха с 0 лева бюджет

Безпрецедентно наказание бе наложено на съквартирантите в "Биг Брадър Ол Старс". Живеещите в Къщата останаха с 0 лева бюджет. Каква е причината за строгата санкция обаче ще стане ясно довечера. След това решение на "Големия брат", участниците в шоуто ще трябва да карат с базови продукти.  Обитателите на Къщата нямат и топла вода.

Феновете на предаването  определиха Емо Каменов като най-забавния съквартирант. Това автоматично го нагърби с тежката задача да изпрати двама от съквартирантите на „бунището за звезди". Избраните съквартиранти трябва да останат там до второ нареждане на "Биг Брадър". Зрителите ще видят как „наказаните" съквартиранти се топлят, като горят кашони, обличат се със стари, износени дрехи и трябва да спят на двора. Храната им е под формата на огризки и е толкова, колкото останалите решат. Кои са двамата избраници и как ще прекарат мразовита ноемврийска вечер, предстои да разберем.

Петя, Катето и Бони са трите майки в Къщата, тази вечер ще видим какво разказаха за децата си и как носталгията по тях ги обхвана още на втория ден.

Снимка: nova tv

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !