Георги Илиев пребил Тодор Славков

20.11.2014 16:24 | Видян 7799 пъти

Георги Илиев пребил Тодор Славков

Един от най-колоритните образи в стартиралия в сряда нов сезон на „Биг Брадър Ол Старс” – Тодор Славков е ял тупаниците на Жоро Илиев, незавсимо, че не е наследник на случайни хора, а на Батето и Тодор Живков.

Столичният бохем е имал нещастието да опита от шамарите на Георги Илиев. Според легендата, предаване от уста на уста години наред, повод за драката помежду им станала чалга дивата Глория. Не е тайна, че една от пионерките в лекия жанр навремето е била голямата слабост на Главния, като дори се мълви, че заради него е стигнала до развод със съпруга си Илия Загоров, описва в. „Уикенд“.

Глория обаче била на сърце не само на Илиев, но и на Малък Тошко. В един момент внукът на Тато станал ужасно досаден в ухажването и русенката набързо решила проблема. Докладвала на Главния, че Славков я притеснява. Според преданията босът на „ВИС 2” изнесъл показна акция в несъществуващия отдавна „НАЙ клуб” какво се случва с всеки мераклия, пожелал личната му държанка. Тошко бил грозно пребит пред цялото заведение.

След мелето, се наложило Батето да отиде на крака при Главния, за да му иска прошка за копнежа на сина си по Глория. Тошко получил опрощение от висаджията, но има версия, че поискал нещо в замяна. По онова време Илиев се изживяше като футболен бос в „Локомотив”, а цената да остави на мира Тошко била Пловдивското „Юве” да се окичи със златните медали в „А” група.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !