Иван Иванов: Гордея се с теб, сине!

17.11.2014 10:09 | Видян 4349 пъти

Иван Иванов: Гордея се с теб, сине!

Рапърът Уош МС или просто Стефан може и да не бъде избран за „любимец на зрителите" тази вечер след финала на „ВИП Брадър", макар повечето симпатии да са за него, но успя да извоюва много по-голяма победа. Бившето гадже на Радина Кърджилова е спечелил гордостта на родителя си - актьора Иван Иванов. Звездата от „Всичко е любов" е успял да намери начин да се чуе със своя наследник и да го увери в това, че няма от какво да се срамува.

„Гордея се с теб, сине. И майка ти също", казал Иванов в единствения телефонен разговор, който продуцентите са им разрешили. Достолепният актьор до този момент не бе демонстрирал подкрепа за детето си, тъй като е бил против влизането на Стефан в шоуто, научи „Всеки ден".  Уош неведнъж е споделял, че майка му му е пълен съмишленик, но баща му невинаги одобрява начина му на живот. Актьорът обвинявал сина си, че не прави нищо стойностно в живота си и не се захваща да работи. Отношенията им започнали да се затоплят чак когато Уош бил приет да учи режисура в НАТФИЗ.

Всъщност да кандидатства в академията било именно идея на Иванов, който лично го подготвил за изпитите. Когато решил да участва във „ВИП Брадър", рапърът обяснил на родителите си, че със спечеления хонорар иска да изплати цялото си 4-годишно образование и да не се налага да взима пари от тях. Тогава секс символът на 80-те не казал нито една насърчителна дума, но пъхнал в джоба на Стефан листче с думите „Живей красиво" и го пуснал да влезе в Къщата. Посланието означавало, че каквото и да прави вътре, след това не бива да има повод да се срамува. „Така и се случи и затова Иван искаше да му звънне и да му каже да не се безпокои за доброто си име", разкриха запознати от екипа на предаването. В шоуто Стефан наистина доказа, че е достоен човек, за разлика от основната част от т. нар випове, категорични са зрителите на „ВИП Брадър".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !