Най-достойната омъжена българка се среща с Барак Обама

14.11.2014 13:23 | Видян 1781 пъти

Най-достойната омъжена българка се среща с Барак Обама

Анита Желева ще представя България на най-авторитетния конкурс за омъжени жени в света - Mrs World 2014 г. Домакин на събитието са Соломоновите острови /Мериленд/ близо до Вашингтон, пишат от ПРофайл. Анита Желева спечели първата награда в конкурса за "Най-достойна омъжена българка", който се проведе през месец август в курорта "Златни пясъци".

Желева се занимава с интеиорен дизайн и има една дъщеря, която очаква майка й да бъде сред финалистките на планетата. Досега Яненка Люцканова записа най-добро класиране - четвърта подгласничка на Mrs World през 2003 г. в Лас Вегас. Лично тя пожела успех на Анита Желева и заяви:

Конкурсът ще се проведе от 10 до 20 ноември, като финалът ще бъде на 19 от 20 часа и ще бъде предаван пряко от 20 тв компании от цял свят. Журито ще оценява претендентките за короната в пет тура. Участничките ще дефилиат в спортно-елегантни облекла, в национални носии, в официални рокли, а другите два са тест за интелегентност и демонстрация на талант. Анита Желева ще заложи на пеене, като е убедена, че това ще й донесе успех. Организаторът на конкурса Дейвид Мармел е включил в десет дневната им програма среща на участничките с президента на САЩ Барак Обама, допълват още от ПРофайл.Без съмнение това ще бъде кулминацията на тазгодишния конкурс Mrs World.

снимка: Blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !