Наско Месечков нападна Иво Аръков

13.11.2014 10:02 | Видян 1727 пъти

Наско Месечков нападна Иво Аръков

Актьорът Иво Аръков хвърли бомба във ВИП Брадър, като заяви, че Наско Месечков имал гадже политик. В предаването "На кафе" журналистът Антон Стефанов дори спомена името на господина, но Иво Аръков не пожела да потвърди информацията.

Въпреки това танцьорът е обиден и няма никакво намерение да спира медийната война с Аръков. Атанас написа гневно послание във Фейсбук адресирано на актьора:

"След днешната изява на Иво Аръков в предаването "На кафе", където за пореден път не постъпи достойно и не защити с факти думите си, доказа нещо, което мен лично ме учудва - очаквах, че ще почерпи дивиденти от изявата си в риалити формата, чрез талант и интелект, а се оказва, че най-запомнящото се от неговото участие е конфронтацията му с мен, която дори не е пряка, а изкуствено създадена и поддържана от него самия.

Конфронтация, базирана на безпочвени намеци от негова страна. Моите думи и тези са били в отговор на реални условия на задачи, дадени ни от ВИП Брадър, факти, които са обществено достояние, факти, които него дотолкова го уязвиха, че реши да разгърне фантазията си и да си създаде една сцена, която до този момент е само в неговото въображение, на което той държи и смята за достоверно... а дори не смее да го облече в конкретика. Иво, участието ти свърши, време е да свалиш маската, излез от роля!!!", написа Месечков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !