Николета за Валери: сексът ни винаги е много бурен

12.11.2014 11:39 | Видян 2306 пъти

Николета за Валери: сексът ни винаги е много бурен

През годините Николета Лозанова многократно бе обвинявана, че е повлияла негативно на кариерата на съпруга си Валери Божинов. Николета Лозанова разкри личното си мнение по въпроса:

„Статистиката е най-безспорното доказателство, а тя за съжаление показва, че още преди да сме заедно, по времето на предишните му отношения, кариерата е тръгнала низходящо.

Така че няма как да изпитвам чужда вина. По-скоро се надявам сега, когато отново тръгна възходящо, тази тенденция да се запази“, сподели брюнетката пред „LOVE style”. Лозанова разкри още, че караниците между двамата са предизвикани основно от факта, че Валери е много ревнив. „За никого не е тайна, че съм доста свободолюбива, в рамките на допустимото.

Искам да имам лично време за релакс и женски процедури и не обичам това ми спокойствие да бъде нарушавано в излишни обяснения за всяка моя крачка. Караниците ни са именно само от такова естество. Сега определено съм в по-неудобната ситуация, имайки предвид, че той е в нова, непозната за мен среда, но не постъпвам като него“, разкри Николета.

Най-обсъжданата жена в България сподели и още една пикантна подробност, около това как успява да се справи с ревнивостта на своята половинка: „Ревността му е неукротима, така че смятайте, че сексът ни винаги е много бурен“, загатна тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !