Ромео Бекъм сложи топмоделите в малкия си джоб

10.11.2014 18:00 | Видян 2305 пъти

Ромео Бекъм сложи топмоделите в малкия си джоб

Много звезди се опитват да печелят пари чрез децата си, използвайки ги да създават новини или създавайки им профили в социалните мрежи, които да използват за собствената си слава и благосъстояние. Дейвид и Виктория Бекъм обаче са строги родители и държат децата им да си изкарват честно хляба, като се отдадат на сериозна работа.

Двамата с гордост наблюдават успеха на 12-годишния Ромео Бекъм, който се превърна в един от най-скъпоплатените невръстни модели в света. Хлапето е лице на новата колекция на Burberry и само за един снимачен ден е изкарал 45 000 лири. Експертите изчислиха, че на минута доходът му е 93 британски лири, което си е истински рекорд за невръстната му възраст.

Моделската кариера на Ромео е поверена на Саймън Фулър (бившият мениджър на „Спайс Гърлс”), който се грижи и за бизнеса на мама Виктория и то много успешно.

„Той притежава чар, стил и невероятна енергия. Щастлив съм, че има главна роля в нашата празнична кампания”, сподели творческият директор на марката по повод участието на Ромео в кампанията.

Модните експерти предвещават голямо бъдеще на тийнейджъра в бранша и нищо чудно скоро и неговите родители да прибягнат до услугите му при представянето на свои бъдещи продукти.

Снимка: Daily Star

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !