Стоичков заведе американците на лов в Балкана

10.11.2014 11:39 | Видян 1633 пъти

Стоичков заведе американците на лов в Балкана

Христо Стоичков заведе на лов в Етрополския балкан колегите си от американския телевизионен канал „Унивисион". Носителят на „Златната топка" се върна за няколко дни у нас и намери дупка в запълнената си програма, за да се слее с природата в едно от любимите му места в България.

Визитата на Ицата започна от петък, когато си бе в Пловдив и използва времето да отиде до гроба на баща си. В събота пък посети съблекалнята за ЦСКА и надъха здраво играчите на Стойчо Младенов преди заминаването на тима за мача с „Хасково". Някои като голмайсторът на тима Серджиу Буш не можеха да повярват, че са се докоснали до една от легените на световния футбол.

Стоичков не пропусна да мине през храм-паметника „Св. Александър Невски", за да запали свещичка за щерката си Михаела, която в събота имаше имен ден. Видя се и със смятания за светец Дядо Добри.

След това Стоичков хукна към гората. Само след час път Модерния ляв и приятелите му вече бяха в Етрополския балкан. Ицата смеси приятното с полезното, като записа видео, с което поздрави колегите си в Маями, а същевременно показа на зрителите част от красотите на България.

"Ето това представлява наистина спокойният живот. Не знам за вас, а аз работя както винаги. Но признавам, че това тук ми липсваше - да прекарам няколко дни, няколко прекрасни дни тук, в моята земя. Чувствам се спокоен, имам времето, за да се наслаждавам, за да се разхождам и да правя още много други неща. Ще останете много изненадани от нещата, които Христо Стоичков прави извън обсега на камерата. Един Христо Стоичков, какъвто хората не познават", заяви Стоичков пред камера, записвайки за рубриката си „Досиетата Христо".

Ицата се върна в България, за да покаже на американците откъде е тръгнал и как е протекъл животът му като професионалист. Екип на USTV следеше всяка стъпка на Камата на българска земя, а пратениците на телевизията останаха впечатлени от любовта, с която всички даряват Стоичков. Модерния ляв пък показа „Златната си топка", двете си „Златни обувки", бутонките, с които вкара 4 гола на кръвния противник „Левски", и още много от славните си успехи на футболния терен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !