Успешна ли е мисия "Психоанализа"?

07.11.2014 17:29 | Видян 1401 пъти

Успешна ли е мисия

Big Brother възложи мисия „Психоанализа“, за да възстанови мира в Къщата и да даде възможност на съквартирантите да разрешат проблемите в общуването с Людмила Захажаева и помежду си. Майката на Албена успя да влезе в дадената й роля и дори традиционно негативните към нея Елена и Кали признаха, че след сеансите са се почувствали доста по-добре. Захажаева определи като най-трудна задачата „укротяването на опърничавата” Камелия Воче.

Людмила смята, че проблемът се корени дълбоко в душата на певицата, но тя го отрича и заради това не може да бъде в мир в себе си. Влади Въргала, който още не е получил извинение за нанесените му от Воче обиди, помага в работата на Люси. В епизода тази вечер зрителите на Нова телевизия ще станат свидетели на двуполюсните взаимоотношения между Влади и Камелия. След големия скандал по веме на терапията ще дойде време за помирение. В ролята на фасилитатор ще влезе Кали, която ще успее да постигне прогрес в отношенията между двамата.

Но дали мирът е крехък или помирението ще бъде трайно, предстои да разберем в епизодите на VIP Brother всеки делничен ден от 20:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !