Минчев се стиска за самолет

07.11.2014 15:09 | Видян 1957 пъти

Минчев се стиска за самолет

Лорд Евгени Минчев пътува в икономичната класа на самолет от София до Лондон, видя "България Днес".Светският продуцент и пиар, който демонстрира тузарски начин на живот, се беше омешал със стотина пътници по време на редовен полет между двете столици миналата седмица.

Още с появата си на Терминал 2 на столичното летище Минчев предизвика интерес и веднага събра погледите на пътниците, които не се осмеляваха да го заговорят, а само си шушукаха за него. Лордът чинно изчака качването на самолета, което се забави с близо половин час, като през това време убиваше скуката, четейки книга. Облечен с помпозни дрехи и сложил лъскави аксесоари, Минчев се качи в автобуса, който извозва пътниците от терминала до самолета.

"Сигурно се качва на автобус само на летището. Едва ли се вози с градския транспорт из София", коментираха българи, които също пътуваха към английската столица.

Шокът настъпи, когато лордът се качи на летателната машина и не седна на нито едно от местата в бизнес класата. Той се настани на първите седалки от икономичната класа, където се омеша с простолюдието. Пътници се учудиха, че популярната от светските среди личност не се е бръкнал с повече пари, за да ползва привилегиите на полета София-Лондон със самолетна компания.

Така редом с останалите стотина пътници Минчев получи сандвич със свинско филе и кашкавал, а за десерт - фирмено шоколадче. По време на тричасовия полет Минчев остана безмълвен и не помръдна от мястото си. Той стана далеч по-разговорлив, когато кацна на летище "Хийтроу" в Лондон. Там светският пиар беше заговорен от българин, който му се представи, че е от Пазарджик - града, в който лордът е израснал.

"Не съм ходил от много години в Пазарджик", призна откровено Минчев и акцентира, че е запознат, че животът там е труден и хората взимат малки заплати. След като багажът на светския хроникьор пристигна, разговорът със съгражданина му приключи и той пое към залата за пристигащи. Там беше посрещнат от мъж на средна възраст, който го откара с автомобил в неизвестна посока.

снимка: "България Днес"

автор: "България Днес"

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Няма коментари към тази новина !