Анелия продаде прокълнатата си кола

04.11.2014 10:45 | Видян 1998 пъти

Анелия продаде прокълнатата си кола

Фолк дивата Анелия най-после е продала личния си автомобил „Ауди" Q7. Певицата от няколко месеца безуспешно се опитваше да се раздели с прокълнатия скъпарски джип, с който преживя не една, а цели две катастрофи, научи "Всеки ден". Първият инцидент на чалга дивата с мощното возило беше навръх Коледа през 2011г. Тя катастрофира, докато пътуваше за участие в Русе, но се отърва без драскотина благодарение на късмета си.

Няколко дни след инцидента очевидец разкри, че виновен за пътнотранспортното произшествие е шофьорът на изпълнителката. Тя обаче отрече това и заяви, че благодарение на подчинения й са се ударили в мантинелата, вместо да предизвикат челен удар с по-тежки последствия.

След едномесечния ремонт на помляното возило то беше откраднато от паркинга пред апартамента й в столичния квартал "Лозенец". На пайнерката й бе поискан петцифрен откуп, за да й бъде върнат непокътнат черният джип. Анелия така и не разкри дали е платила исканата сума, но си върна транспортното средство.

След година и половина колата, която струва близо 150 бона, изчезна за втори път от същото място, където бе задигнат и първия път. Анелия тогава се закани, че няма да плаща откуп, а полицията си свърши работата и й върна непокътнато возилото. На 8 март тази година певицата отново катастрофира с каръшкия джип. След поредния нещастен случай тя е взела решение да се раздели с черното ауди, тъй като й носело лош късмет. В продължение на месец му е търсила нов собственик и била повече от доволна, когато продала прокълнатата кола, издават от приятелския й кръг.

В момента тя шпори из софийските улици отново с ауди последен модел, но този път е заложила на модел А8, а не на джип.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !